SHPALLJE
SHOP - Bleni Online
Blog
Kyçuni
Regjistrohuni
POSTO NJË SHPALLJE

Kushtet e përdorimit

 • Kushtet themelore

 • 1. Ju duhet të jeni 13 vjeç ose më shumë për të përdorur këtë faqe.
 • 2. Ju jeni përgjegjës për çdo aktivitet që ndodh nën emrin e juaj të përdoruesit.
 • 3. Ju jeni përgjegjës për mbajtjen e fjalëkalimit tuaj të sigurt.
 • 4. Ju nuk duhet të abuzoni, të trazoni, të kërcënoni, të imitoni ose të frikësoni një përdorues tjetër të Peshkuiarte.com
 • 5. Ju nuk mund të shfrytëzoni shërbimin Peshkuiarte.com për ndonjë qëllim të paligjshëm apo të paautorizuar. Përdoruesit ndërkombëtarë bien dakord në përputhje me të gjitha ligjet vendore lidhur me sjelljen online dhe përmbajtje të pranueshme.
 • 6. Ju jeni vetë përgjegjës për sjelljën tuaj dhe për çdo të dhënë, tekst, informacion, fotografi, profil, lidhje (përmbajtje) që ju paraqitni, postoni, dhe shfaqni në shërbimin Peshkuiarte.com
 • 7. Ju nuk duhet të modifikoni, të përshtatni ose theni (hack) Peshkuiarte.com apo të modifikoni një faqe interneti që në mënyrë të rrejshme të thotë se është e lidhur me Peshkuiarte.com.
 • 8. Ju nuk duhet t'i krijoni ose t'i dërgoni asnjë email të padëshiruar (spam) ndonjë përdoruesi të Peshkuiarte.com.
 • 9. Ju nuk duhet të shpërndani viruse ose kode të një natyre destruktive.
 • 10. Ju nuk duhet, në përdorimin e Peshkuiarte.com, të dhunoni ligjet nën juridiksionin tuaj (duke përfshirë, por jo kufizuar, ligjet për të drejtat e autorit).
 • 11. Ju nuk duhet të mbledhni informacione rreth përdoruesve apo vizitorëve të tjerë, përfshirë email adresën, pa pëlqimin e tyre.
 • 12. Ju nuk duhet të përdorni robot, spider, ose mjete tjera të automatizuara për të hyrë në Peshkuiarte.com dhe mbledhur ndonjë lloj informacioni apo përmbajtje, pa pasur miratimin tonë me shkrim për të bërë një gjë të tillë.
 • 13. Ju duhet të respektoni të gjitha ligjet dhe rregullat e Peshkuiarte.com.
Shkelja e ndonjërës prej këtyre marrëveshjeve do të rezultojë në mbylljen e llogarisë tuaj në Peshkuiarte.com. Ndërsa Peshkuiarte.com ndalon një sjellje dhe përmbajtje të tillë në faqen e saj, ju e kuptoni dhe pranoni që Peshkuiarte.com nuk mund të jetë përgjegjëse për përmbajtje të vënë në faqen e saj të internetit dhe ju megjithatë mund të jeni të ekspozuar ndaj materialeve të tilla dhe që ju e kuptoni dhe pranoni që shërbimin Peshkuiarte.com e përdorni në rrezikun tuaj.
 • Kushtet e përgjithshme

 • 1. Ne rezervojmë të drejtën të modifikojmë ose të përfundojmë shërbimin Peshkuiarte.com për çfarëdo arsye, pa kurfar njoftimi dhe në çdo kohë.
 • 2. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këto Kushte të Përdorimit në çdo kohë. Nëse ndryshimet përbëjnë një ndryshim material në Kushtet e Përdorimit, ne do t´ju njoftojmë nëpërmjet email-it në internet në bazë të preferencave të shprehura në llogarinë tuaj. Çfarë përbën një "ndryshim material" do të përcaktohet në bazë të vlerësimit tonë, në mirëbesim dhe përdorimin e sensit të përbashkët dhe gjykimit të arsyeshëm.
 • 3. Ne rezervojmë të drejtën, në pajtim me ligjet në fuqi, t'ia refuzojmë shërbimin kujt do, për ndonjë arsye, në çfarë do kohe.
 • 4. Ne mund, por nuk kemi asnjë detyrim për të fshirë përmbajtjen dhe llogaritë që përmbajnë përmbajtje që sipas vlerësimit tonë janë të paligjshme, fyese, kërcënuese, shpifëse, nënqmuese, të pahijëshme ose në çfarë do forme të pakëndshme apo që shkelin pronën intelektuale të ndonjërës palë apo këto Kushte të Përdorimit.
 • 5. Ne rezervojmë të drejtën për t'i kërkuar (për t'i marë) emrat e përdoruesve në emër të bizneseve ose individëve që mbajnë të drejtën ligjore apo markën tregtare mbi ato emra të përdoruesve.
 • Pronësia intelektuale

 • Përmbajtjet e paraqitura në këtë faqe - elemente të projektimit (butona, ikona etj.), tekstet, fotografitë, logot, audio/video dhe programet - janë pronësi e Peshkuiarte.com apo furnizuesit të saj dhe nuk mund të përdoren pa pëlqimin paraprak të Peshkuiarte.com. Nëse mendoni se përmbajtja që posedon Peshkuiarte.com është e juaja dhe se ajo është abuzuar, ju lutem na kontaktoni në info@peshkuiarte.com. Të gjitha informatat që janë në dispozicion në faqet e internetit janë vetëm për qëllime informacioni dhe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale ose të shpërndahen tek palët e treta.
 • Përshkrimi Produktit

 • Peshkuiarte.com nuk garanton që të gjitha të dhënat lidhur me produktet janë 100 për qind të sakta, të plota, të besueshme dhe pa gabime. Nëse keni blerë një produkt që devijon nga të dhënat e listuara në ueb-faqen tonë, ju mund ta ktheheni atë në gjendje të papërdorur brenda 24 orëve pasi që e keni pranuar mallin, me dokumentacionin e plotë që ju e merrni me të dhe me vlerë të njëjtë mund të bëni zëvendësim të produktit, ose kërkoni rimbursim të plotë.
 • Mbrojtja e Blerësit

 • Qëllimi jonë për ta bërë Peshkuiarte.com platformën më të sigurtë për të blerë online nuk ndalet vetëm me masat e sigurisë, por edhe me masat që mbrojnë blerësit. Duke qenë se blerësit janë ata që kryejnë pagesat pa pasur produktin në dorë, kemi vendosur disa rregulla shumë strikte me shitësit që asnjë palë mos të ketë mundësi abuzimi.
 • Rimbursim të Plotë

 • Nëse porosisni një produkt i cili nuk është në stok dhe shitësi nuk e ka vënë lajmërimin e furnizimit, keni të drejtë të plotë të kërkoni kthim të parave. Kjo vlen edhe nëse produkti ju vjen i dëmtuar apo nuk përputhet me përshkrimin në faqe.
 • Pagesat

 • Pagesat në Peshkuiarte.com mund ti kryeni përmes kartës së Kreditit ose Debitit lëshuar nga cilado bankë në Kosovë ose jashtë saj. Kartelat e pranuara janë: Visa Globe, Visa Electron, MasterCard, dhe Maestro.
 • Marrëdhënia me Shitësit/Dyqanet

 • Me çdo shitës që pranon të shesë produktet e tij tek Peshkuiarte.com, vendosim një marrëdhënie ligjore përmes një kontrate që përcakton kushtet dhe detyrimet e të dyja palëve. Kjo do të thotë se shitësi është i detyruar të menaxhojë stokun, të nxjerrë nga listimi një produkt të shitur, ta përshkruajë produktin në formën më të sinqertë të mundshme dhe ta paketojë për dërgim. Këto janë detyrime kontraktuale të cilat shitësit janë të detyruar ti respektojnë.

  Në rast se një porosi e kryer nuk zbatohet, do t'ju kthehet çdo para e shpenzuar. Gjithashtu, "arma" juaj ndaj një eksperience të keqe me një shitës është vlerësimi, qoftë për mungesë komunikimi me shitësit apo nëse produkti nuk përputhet me përshkrimin. Duke i lënë vlerësim negativ, i bëni të ditur edhe blerësve të ardhshëm për problemet që mund të lindin me atë shitës. Ne jemi një platformë transparente që mban anën e të drejtës dhe do ju mbështesim për çdo ankesë që keni.
 • Çmimet e Produkteve

 • Të gjitha çmimet e produkteve të listuara, kanë të përfshirë TVSH-në. Peshkuiarte.com detyrohet të pranoj çdo çmim me të cilin keni blerë një produkt, edhe nëse çmimi I produktit ka ndryshuar pasi që ju keni bërë porosinë. Peshkuiarte.com ka të drejtë të anulojë formën e porosisë dhe të dërgojë njoftim përmes emailit për konsumatorët, nëse ka pasur një gabim të rënd gjatë vendosjes së çmimeve në ueb-faqe, p.sh. në vend të 1000 është shënuar 100 Euro ose Cmimi i një produkti është zero (0) atëherë Peshkuiarte.com ka te drejtë që ta anuloj atë porosi.
 • Dërgesa

 • Fillimisht, Peshkuiarte.com është i fokusuar në tregun brenda territoreve të Kosovës, me synimin për ta zgjeruar suportin e plotë edhe në Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi. Në këtë fazë po bashkëpunojmë me ALD EXPRESS (përfaqësues i autorizuar për UPS) për të siguruar dërgimin e sigurtë. Për çdo blerje që ju kryeni, tek kushdo shitës, njoftojmë edhe ALD EXPRESS që të dërgojë një përfaqësues të saj për të marrë produktin tek shitësi dhe për ta nisur tek ju. Kjo siguron që proçesi të kryhet nga profesionistë, të jetë maksimalisht i shpejtë dhe në duar më se të sigurta.
 • KEQPËRDORIMET DHE NDËSHKIMET

 • Në rastet kur konstatohet se ka pasur keqpërdorim të faqes Peshkuiarte.com, do të ndërmirren masa penale dhe ndëshkuese deri në formën e padisë në organet përkatëse, si dhe rasti do të inicohet edhe në polici në degën e hetuesisë të krimeve elektronike.
 • Cookies & 3rd Party Advertisements

 • Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on your site. Google's use of the DART cookie enables it to serve ads to your users based on their visit to your sites and other sites on the Internet. Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy.

  We allow third-party companies to serve ads and/or collect certain anonymous information when you visit our web site. These companies may use non-personally identifiable information (e.g., click stream information, browser type, time and date, subject of advertisements clicked or scrolled over) during your visits to this and other Web sites in order to provide advertisements about goods and services likely to be of greater interest to you. These companies typically use a cookie or third party web beacon to collect this information. To learn more about this behavioral advertising practice or to opt-out of this type of advertising , you can visit http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.
© 2018 - Peshkuiarte.com Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Go Daddy Seal