Kyçuni
Regjistrohuni
Posto një shpallje

Pyetje të shpeshta

 • Çka është Peshkuiarte.com?

 • Peshkuiarte.com është platformë për publikimin dhe menaxhimin e shpalljeve online. Peshkuiarte.com ju mundëson të gjithëve të publikojnë shpallje në rreth 140 kategori të ndryshme.
 • Sa kushton? FALAS

 • Publikimi i shpalljeve si person privat ose si person juridik (kompani) në Peshkuiarte.com është dhe do të jetë FALAS.
 • Kur skadon shpallja ime?

 • Shpallja juaj skadon pas 90 ditëve. 3 ditë para skadimit ne ju dërgojmë një email notifikues, i cili ju paralajmëron rreth datës së saktë të skadimit dhe fshirjes së shpalljes tuaj. Ju mund ta freskoni shpalljen tuaj për 90 ditë tjera duke klikuar në shpalljen respektive.
 • Funksionet e mëposhtme mund të ekzekutohen vetëm nëse jeni të kycur në Peshkuiarte.com

 • A/Si mund të krijoj një profil në Peshkuiarte.com?

 • Po, ju mund të krijoni profilin tuaj duke u lidhur përmes Facebook ose klikuar në Regjistrohuni.
 • A/Si mund të krijoj një profil të kompanisë?

 • Po, ju mund të krijoni profilin e kompanisë tuaj duke klikuar fillimisht (top - djathtas) dhe pastaj selektoni nga lista e opcioneve.
 • A/Si mund të lidh Faqen e kompanisë (Facebook Fan Page) në Facebook me Peshkuiarte.com?

 • Po, ju mund të lidhni Faqen e kompanisë tuaj në Facebook me Peshkuiarte.com (vetëm nëse jeni të kycur në Peshkuiarte.com përmes Facebook) duke klikuar në linkun Lidheni faqen tuaj. Nga ai moment, cdo herë që postoni shpallje në Peshkuiarte.com, platforma e Peshkuiarte.com në mënyrë automatike shpërndanë atë shpallje në Faqen e kompanisë tuaj në Facebook.
 • A/Si mund të postoj shpallje?

 • Po, ju mund të postoni shpallje vetëm nëse jeni të regjistruar/kycur në Peshkuiarte.com, duke klikuar në POSTO NJË SHPALLJE.
 • Cka poston Peshkuiarte.com në Kohështrirjen time në Facebook?

 • Peshkuiarte.com, me lejen tuaj, cdo herë që ju postoni një shpallje në Peshkuiarte.com dhe NUK e selektoni opcionin Mos e publiko, poston në Kohështrirjen tuaj në Facebook: emrin tuaj, foton kryesore, dhe titullin e shpalljen tuaj.
 • Cka poston Peshkuiarte.com në faqen e kompanisë time në Facebook?

 • Peshkuiarte.com, me lejen tuaj, cdo herë që ju postoni një shpallje në Peshkuiarte.com, shpërndanë në Faqen e kompanisë tuaj në Facebook: foton kryesore, titullin dhe një pjesë të përshrkimit të shpalljes tuaj.
 • A mund të zgjedhi se cilat shpallje do postohen në Kohështrirjen time në Facebook?

 • Po, ju mund të selektoni opcionin Mos e publiko në faqen konfirmuese. Nëse nuk e selektoni këtë opcion, atëherë shpallja juaj do të publikohet në Facebook.
 • A/Si mund të modifikoj shpalljen time?

 • Po, ju mund të ndryshoni fotot dhe përmbajtjen e shpalljes tuaj duke klikuar në shpalljen respektive.
 • A/Si mund të ndërroj statusin e shpalljes nga ajo aktive në të shitur?

 • Po, ju mund të markoni shpalljen tuaj si të shitur duke klikuar në shpalljen respektive.
 • A/Si mund të fshij shpalljen time?

 • Po, ju mund të fshini shpalljen tuaj, vetëm pasiqë t'i keni ndërruar statusin në të shitur, duke klikuar në shpalljen respektive, nga linku Të shiturat.
 • A/Si mund të freskoj shpalljen time?

 • Po, ju mund të freskoni shpalljen tuaj, duke klikuar në shpalljen respektive. Freskimi i shpalljeve është i limituar në një herë në ditë.
 • A/Si mund të lidhë albumin nga Facebook me shpalljen time?

 • Po, ju mund të lidhni albumin nga Facebook me shpalljen tuaj (vetëm nëse jeni të regjistruar në Peshkuiarte.com përmes Facebook), duke klikuar në shpalljen respektive.
 • A/Si mund të krijoj një event në Facebook nga Peshkuiarte.com?

 • Po, ju mund të krijoni një event në Faqen tuaj të Facebook (vetëm nëse keni krijuar profil të kompanisë dhe e keni lidhur faqen e kompanisë tuaj në Facebook me Peshkuiarte.com), duke markuar Krijo një ngjarje (event) në Facebook gjithashtu gjatë publikimit të shpalljes tuaj në Peshkuiarte.com
 • A/Si mund të anuloj/fshij një event në Peshkuiarte.com?

 • Po, ju mund të anuloni/fshini eventin tuaj, duke klikuar në shpalljen respektive.
 • A/Si mund të ruaj një shpallje në Peshkuiarte.com?

 • Po, ju mund të ruani shpalljet tuaja të preferuara, duke klikuar në shpalljen respektive.
 • A/Si mund të fshij një shpallje nga lista e shpalljeve të ruajtura?

 • Po, ju mund të fshini ndonjë shpallje nga lista e shpalljeve tuaja të preferuara, duke klikuar në shpalljen respektive.
© 2018 - Peshkuiarte.com Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Go Daddy Seal