SHPALLJE
SHOP - Bleni Online
Blog
Kyçuni
Regjistrohuni
POSTO NJË SHPALLJE
IMB-Alpha Listëpagesa
Kategoria :
Postuar :
9 Korrik '15
ID e produktit :
89370
0 Shpërndarje
Përshkrimi :
Alpha Listëpagesa mundëson administrimin e listëpagesës, të dhënave të punonjësve, pagës me përbërësit e saj, sigurimeve, kompensimeve, shtesave, ndalesave etj. Ky është funksioni i duhur për bizneset e mesme dhe të mëdha me një numër relativisht të madh punonjësish.
Gjeneron automatikisht formatet zyrtare të raporteve të kërkuara nga organet tatimore.
Është ndërtuar sipas legjislacionit shqiptar për sigurimet shoqërore & shëndetësore.
Kontabilizon automatikisht listëpagesat.
Konfiguron komponentët e listëpagesës dhe pagës sipas politikave të kompanisë.
Shërbimi i ofruar: vënia në punë e programit, konfigurimi i të drejtave dhe i ambienteve të punës, asistencë teknike me telefon dhe online pa limit, trajnimi i përdoruesve, azhurnime automatike pa pagesë, qendra ndihme online 24 orë.
Funksione kyçe
Fleksibël dhe i personalizueshëm
Në Alpha Listëpagesa ju punoni me dritare pune të thjeshta, fleksibël, të përshtatura plotësisht me aktivitetin tuaj.
Ndërton vet formatin e ambienteve të regjistrimit duke shtuar/hequr fusha dhe funksione, duke zgjedhur pamjen fizive të ambienteve të punës, logon e kompanisë etj.
Konfiguron lehtësisht komponentët e pagës dhe listëpagesës (shtesa/kategori pages, sigurime suplementare).
Ofron të gatshme skemën e sigurimeve dhe tatimeve sipas ligjit në fuqi, por gjithashtu mund të çelen skema të reja nga vet përdoruesi.
Administron të dhënat e punonjësve
Mban të dhëna të plota për punonjësit: të dhëna identifikuese, llogarinë bankare ku derdhet paga, pagën bruto dhe elemente të tjera, që llogarisin pagën neto.
Ruan historikun e punësimeve për çdo punonjës (ditën e fillimit dhe largimit nga puna, ndryshimet e pagës ndër vite etj.).
Ndërton strukturën administrative të biznesit (departamentet dhe sektorët), dhe lidh çdo punonjës me departamentin përkatës.
Regjistron shpejt listëpagesën
Alpha Listëpagesa është ndërtuar sipas legjislacionit shqiptar për sigurimet shoqërore & shëndetësore dhe përditësohet me çdo ndryshim në legjislacion.
Regjistron shpejt listëpagesa 15-ditore dhe mujore duke plotësuar pak fusha.
Regjistron listëpagesa të veçanta për çdo departament.
Printon listëpagesa, modifikon, rishikon listëpagesa të muajve të kaluar.
Llogarit automatikisht të gjitha ndalesat (sig. shoq. & shend., TAP-in,) për çdo punonjës, në varësi të numrit të ditëve të punës.
Llogarit pagën neto të punonjësve duke njohur orët jashtë orarit, ditët e raportit, paradhëniet, shtesa vjetërsie dhe vështirësie, etj.
Kontabilizon listëpagesën
Kontabilizon automatikisht listëpagesën duke lënë shumë pak vënd për veprime manuale.
Llogarit detyrimet e ndaj organeve tatimore dhe ISKSH-së, (sig. shënd. & shoq.; TAP-in).
Gjeneron raportet e kërkuara nga organet tatimore.
Gjeneron formatet zyrtare të raporteve dhe pasqyra të tjera përmbledhëse për të gjithë punonjësit dhe për secilin në veçanti, duke identifikuar zërat e listëpagesës (sig. shoq., sig. shënd., tap-i, shtesat dhe ndalesat, paga neto), si dhe të dhëna të tjera për punonjësit (llogaria bankare, data e fillimit dhe largimit nga puna, të dhëna identifikuese etj.).
Pasqyra e sigurimeve shoqërore, shëndetësore, tatimit mbi të ardhurat
Formulari i sigurimeve shoqërore, shëndetësore
Lista e punonjësve me llogaritë bankare dhe pagat neto
Përmbledhëse të listëpagesave.
Kërkesa teknike
Alpha Listëpagesa | Server Online
Linja e internetit: lidhje e thjeshtë interneti (këshillohet me shpejtësi 2MB ose më të lartë)
Browser: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 8 (ose më i avancuar)
Sistemi operativ: Windows, Macintosh, Linux
Informata rreth publikuesit
IMB
Prishtinë
044 177 111
Prishtinë [harta]
Abonohu tek ky publikues
Më shumë
© 2016 - Peshkuiarte.com Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Go Daddy Seal
RUANI PËR MË VONË
Abonohu
Shpallja tjetër »