SHPALLJE
SHOP - Bleni Online
Blog
Kyçuni
Regjistrohuni
POSTO NJË SHPALLJE
iMBAlpha Water Bill
Kategoria :
Postuar :
9 Korrik '15
ID e produktit :
89371
0 Shpërndarje
Përshkrimi :
Alpha Water Bill është program informatik për ndërmarrjet e ujësjellës – kanalizimeve.
Përfitimet kryesore:
Rrit efektivitetin e punës së ujësjellësit duke zvogëluar kohën e faturimit për konsumatorët.
Përmirëson cilësinë e shërbimeve ndaj konsumatorëve duke i afishuar faturat në internet.
Evidenton humbjet nga shpërdorimet në rrjetin e ujit.
Është plotësisht në përputhje me legjislacionin dhe i gjithi në gjuhën shqip.
Përmirëson kontrollin dhe menaxhimin e ndërmarrjes në sajë të raporteve profesionale të gjeneruara.
Modelon sipas dëshirës ambientet e punës duke shtuar dhe hequr funksione.
Modulet bazë: faturimi (billing), kontabiliteti, CRM (menaxhimi i marrëdhënieve me klientin), GIS Asete, Web-pagesa, raporte.
Shërbimi i ofruar: instalim, trajnim i përkushtuar për personelin sipas roleve dhe përgjegjësive të tyre, analizë e plotë e punës së ujësjellësit për ta përshtatur plotësisht me programin, transferimi i të dhënave fillestare të abonentëve, kontratave, aseteve etj.
Funksione kyçe
Faturon automatikisht konsumin mujor të ujit për çdo konsumator (Billing)
Në faturë evidenton, përveç konsumit, detyrimin e prapambetur të gjithësecilit, konsumin aforfe, pajtimin, kanalizimin etj.
Llogarit automatikisht kamatëvonesat dhe shfaq konsumatorët që nuk kanë paguar.
Gjeneron mbi 15 raporte vetëm për faturat, me filtra si: klasat, zonat, arkat, kontrata, grupi etj.
Kontrollon arkëtimet e mbledhura, printimin e mandatpagesave, etj.
Menaxhon marrëdhëniet me konsumatorët (CRM)
Regjistron çdo kërkesë apo ankesë të konsumatorit duke i përcaktuar punonjësin përgjegjës për zgjidhjen e problemit.
Vendos shkallë prioriteti për zgjidhjen e ankesave dhe kërkesave të konsumatorit.
Kontrollon ankesat e regjistruara sipas afateve, konsumatorëve, depertamenteve dhe personave të ngarkuar për zgjidhjen e problemit.
Tregon pozicionin gjeografik të aseteve të ujësjellësit (GIS Asete)
Funksioni GIS – Asete tregon pozicionin gjeografik të tubacioneve, nyjeve, degëzimeve, burimeve nëpërmjet hartës digjitale.
Duke klikuar në pozicionin që ju intereson, ju shfaqen të dhënat teknike, financiare dhe historiku i aseteve që ndodhen në të.
Në raportet e aseteve ju shfaqen edhe koordinatat e vendndodhjes së tyre.
Kontrollon gjithashtu ankesat e konsumatorëve sipas zonave gjeografike (zona me humbje në rrjet, zona ku nuk kanë paguar, etj.).
Mban kontabilitetin e dokumenteve të ndërmarrjes
Të gjitha raportet e kontabilitetit ndodhen në një seksion të veçantë në program, regjistrim për regjistrim si dhe të përmbledhura: Bilanci kontabël, PASH, Cash flow, etj.
Gjeneron raporte të tjera për situacionin dhe detyrimet e konsumatorëve, për pagesat e kryera sipas faturimeve, për arkëtimet, parapagimet e abonentëve etj.
Llogarit automatikisht amortizimin e aseteve sipas normave, metodës së amortizimit, jetëgjatësisë.
Punon me planin aktual të llogarive mbështetur në SKK, i cili përditësohet çdo herë që ka ndryshime në legjislacion.
Afishon në internet faturat e ujit (Web – pagesa)
Web-pagesa mundëson transparencën e plotë ndaj konsumatorëve nëpërmjet afishimit në internet të faturave dhe detyrimeve.
Konsumatori nëpërmjet fjalëkalimit personal gjen drejtpërdrejt, ku ka internet, faturën dhe detyrimet e tij, pa pasur nevojë që të shkojë në zyrat apo arkat e NUK-ut.
Me Web – pagesa konsumatorët mund të kryejnë pagesat online në ato banka dhe website bankare që e ofrojnë këtë shërbim.
Kërkesa teknike
Program rrjeti;
Sistemi operativ: Windows server 2003/2008;
Procesori: Minimumi Dual Core 2GHz, Ram 4 GB, këshillohet 8 GB;
Hard Disk: Minimumi 100 GB;
Databaza e programit: SQL Server 2008 Enterprise (full), Sql Server 2008 R2 Standard ose Enterprise.
Informata rreth publikuesit
IMB
Prishtinë
044 177 111
Prishtinë [harta]
Abonohu tek ky publikues
Më shumë
© 2016 - Peshkuiarte.com Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Go Daddy Seal
RUANI PËR MË VONË
Abonohu
Shpallja tjetër »