SHPALLJE
SHOP - Bleni Online
Blog
Kyçuni
Regjistrohuni
POSTO NJË SHPALLJE
IMB-Alpha Web Buxhetor
Kategoria :
Postuar :
9 Korrik '15
ID e produktit :
89376
0 Shpërndarje
Përshkrimi :
Program informatik për administrimin e institucioneve buxhetore si ministritë, bashkitë, drejtoritë rajonale dhe entet publike. Është programi i duhur për lidhjen e informacionit midis institucionit qendror dhe njësive në varësi të tij. Përshtatet gjithashtu me aktivitetin e organizatave joqeveritare.
Përfitimet kryesore:
Është i ndërtuar sipas legjislacionit shqiptar për institucionet buxhetore.
Merr në çast raportet standarde të kërkuar me ligj si: bilanci kontabël, PASh, cash flow, libri i madh etj.
Lidh në kohë reale institucionin qendror me njësitë vartëse.
Kontrollon njësitë shpenzuese, buxhetet, planifikimet, studimet.
Ruan gjurmët e lëvizjes së fondeve.
Modulet bazë: raporte, kontabiliteti, inventarë, asetet, blerje, listëpagesat, likuiditetet.
Shërbimi i ofruar: analizë të plotë të proceseve të punës, konfigurimin e ambienteve të programit, instalimin e sistemit në të gjitha postet e punës, trajnimin e punonjësve në mjediset e punës së tyre dhe me të dhëna konkrete.
Funksione kyçe
I thjeshtë dhe fleksibël
Përdoruesi familjarizohet shpejt me funksionet e programit, në sajë të thjeshtësisë së tij.
Mund të ndërtoni vetë formatin e dëshiruar të faturave dhe dritareve të tjera të punës duke shtuar/hequr fusha dhe funksione.
Ndërton raporte të personalizuara duke grupuar të dhenat sipas dëshirës, me filtra të përzgjedhur, në formë grafike dhe tabele.
Furnitorët, llogaritë mund të transferohen automatikisht në program duke i importuar me një dokument eksel-i.
Regjistron inventarët dhe asetet e institucionit
Regjistron hyrjet-daljet dhe lëvizjet e inventarit brenda njësive të institucionit (qarkullimi pa pagesë i artikujve).
Kontrollon gjendjen fizike të artikujve në magazinë në sajë të raporteve të hollësishme, duke i kategorizuar sipas magazinave, furnitorëve, grupit apo një artikulli të veçantë.
Mban të dhënat e aseteve të institucionit dhe raporton në çdo kohë për amortizimin e mbledhur dhe të periudhës.
Regjistron blerjet nga furnitorët
Regjistron ciklin e plotë të blerjes që nga kërkesa për blerje deri te konvertimi në faturë.
Krijon automatikisht, nga veprimet e bëra, pasqyrat përkatëse të blerjes si libri i blerjeve, raporti përmbledhës/analitik i blerjeve etj.
Mban të dhëna të plota për furnitorët dhe për detyrimin e institucionit.
Prek automatisht llogaritë kontabël të veprimit të blerjes.
Administron burimet njerëzore të institucionit
AlphaWeb Buxhetor është i ndërtuar në përputhje me legjislacionin shqiptar për institucionet shtetërore.
Merr formatet zyrtare të raporteve dhe pasqyra të tjera përmbledhëse për të gjithë punonjësit dhe për secilin në veçanti.
Është ndërtuar sipas legjislacionit shqiptar për sigurimet shoqërore & shëndetësore dhe përditësohet në varësi të ndryshimeve të tij.
Shton dhe modifikon komponentët e listëpagesës dhe pagës sipas strukturës së institucionit për llogaritjen e pagës.
Regjistron shpejt listëpagesa mujore duke plotësuar pak fusha dhe kontabilizon automatikisht llogaritë.
Thjeshtëzon kontabilizimin e dokumenteve
Me programin AlphaWeb Buxhetor, kontabilizimi i dokumenteve është i thjeshtë dhe automatik.
Në një seksion të veçantë në program përmblidhen të gjitha raportet e kontabilitetit, regjistrim për regjistrim si dhe të përmbledhura: Bilanci kontabël, PASH, Cash flow, etj.
Shton, modifikon dhe fshin llogari kontabël si dhe mund t’i importosh ato automatikisht në program nga një format eksel-i.
Përmban skema të gatshme kontabilizimi për pjesën më të madhe të veprimeve: blerjes, arkëtimeve/pagesave, magazinave, si dhe skema kontalizimi të listëpagesave dhe amortizimit.
Regjistron veprime në valutë të huaj dhe i azhurnon ato në modhedhën vëndase.
Regjistron veprimet me arkën, thesarin, urdhërpagesat
Kontrollon gjendjen e arkës dhe të llogarive bankare, pagesat dhe arkëtimet e kryera për çdo periudhë kohore.
Likuidon furnitorët me një klikim direkt nga fatura e blerjes.
Regjistron të gjitha transaksionet monetare me të tretët si për likuidimet/pagesat e kryera në cash, edhe për transaksionet bankare.
Regjistron urdhërpagesat me të gjitha specifikat për institucionet buxhetore.
Veprimet me likuiditetet mund të kryhen në lek dhe në valutë të huaj.
Shikon të dhënat në mënyrën që dëshiron
Me modulin e raporteve ju merrni në çdo kohë të dhëna të plota për institucionin.
Bilanci kontabël, PASH (me të dyja formatet), Cash flow (me të dyja metodat), Ditari i kontabilitetit, Libri i madh, etj.
Merr raporte të tjera për të gjitha ambientet e programit: raporte për inventarët, blerjet, furnitorët, arkën/bankën, burimet njerëzore, etj.
Raportet pasqyrohen në formë tabelash dhe grafikësh, me tre lloje filtrash, me madhësi dhe ngjyra të ndryshme.
Në sajë të funksionit Business Intelligence, ju vetë kombinoni të dhëna dhe filtra të ndryshëm për të marr raporte të personalizuara.
Kërkesa teknike
Sistemi operativ: Windows Server 2008 R2, procesori Dual Core 2.0 GHz (ose më i avancuar);
Memoria: Minimumi 4 GB RAM, këshillohet 8 GB;
Hard disk: Minimumi 100 GB, ekrani Super VGA (800 x 600);
Databaza e programit: SQL Server 2008 R2 Enterprise (64 – bit) x 64;
Linja e internetit: Linjë e dedikuar, lloji simetrik, (këshillohet 2- 3 Mbps)
Informata rreth publikuesit
IMB
Prishtinë
044 177 111
Prishtinë [harta]
Abonohu tek ky publikues
Më shumë
© 2016 - Peshkuiarte.com Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Go Daddy Seal
RUANI PËR MË VONË
Abonohu
Shpallja tjetër »