SHPALLJE
SHOP - Bleni Online
Blog
Kyçuni
Regjistrohuni
POSTO NJË SHPALLJE
IMB-Alpha Farmaci
Kategoria :
Postuar :
9 Korrik '15
ID e produktit :
89561
0 Shpërndarje
Përshkrimi :
Alpha Farmaci është program për menaxhimin e aktivitetit të farmacive. Është ndërtuar në përputhje të plotë me bazën e të dhënave dhe legjislacionin e organit të ISKSH-së. Ky program komjuterik i nevojitet të gjitha farmacive të kontratuara ose jo nga ISKSH-ja.
Përse ju duhet Alpha Farmaci?
Kontrollon gjendjen e inventarit për të gjithë barnat dhe për barna të veçantë, levizjet e tyre në magazinë, për periudha të ndryshme kohore;
Keni të gatshme listën e plotë të barnave të rimbursueshëm, e përditësuar me 56 barna të reja sipas listës së re të hyrë fuqi në prill të 2014;
Regjistron shpejt, me pak veprime recetat për barnat e rimbursueshëm dhe për barnat jashtë rimbursimit;
Është aplikuar heqja e TVSH-së 10%, me hyrjen në fuqi të ligjit të ri për TVSH-në e barnave;
Regjistron blerjet nga depot farmaceutike duke kontrolluar njëkohësisht detyrimin kundrejt tyre.
Modulet bazë: raporte, administrimi, blerje/shitje/receta, arka dhe banka, kontabiliteti, arkivi, moduli i transferimit të ISKSH-së.
Shërbimi i ofruar: instalim, trajnim profesional për përdorimin e programit, asistencë teknike fillestare për të vënë në punë programin dhe konfigurimin e tij sipas kërkesave të farmacive, manuale përdorimi.
Funksione kyçe:
Regjistron recetat, faturat e shitjeve, blerjeve, likuidimet etj.
Alpha Farmaci përmban dritare për regjistrimin e të gjitha dokumenteve të përditshme të një aktiviteti farmaceutik, si:
Recetat e pacientëve me rimbursim, ku lidhet mjeku i cili ka lëshuar recetën, barnat, pacienti, kategoria e rimbursimit
Faturat e shitjeve pa rimbursim në një mjedis të veçantë, të pavarur nga recetat me rimbursim
Dokumentet e arkës/bankës (arkëtimet dhe pagesat e ndryshme të farmacisë).
Kontrollon lëvizjet e inventarit dhe gjendjen e tyre:
Me Alpha Farmaci ndjek lëvizjet e inventarit nëpërmjet:
Raporteve të hollësishme për gjendjen e inventarit në total, si dhe për barna të veçantë, në periudha të ndryshme kohore
Raporteve përmbledhëse dhe analitike me të gjitha hyrje/daljet e barnave nga farmacia, me të dhëna për datën e dokumentetit, çmimin e barnave, sasive në hyrje dhe dalje etj.
Raporteve për barnat të cilat janë në sasitë minimale të tyre dhe barnat me sasi maksimale
Raporteve për gjendjen e magazinës sipas datave të skadencës së barnave, etj.
Regjistron të dhënat specifike të barnave:
Në kartelën e barit mund të regjistroni: kodin/kodin e barit, serinë, datën e skadencës, të dhënat për rimbursimin e barit, TVSH–në 20% për disa barna, njësinë bazë (tabletë/ampulë/flakon etj) si dhe njësinë e dytë (blister, kuti) etj.
Pprogrami ka të gatshme listën barnave të rimbursueshme të miratuar nga ISKSH-ja, me 56 barna të reja sipas vendimit të fundit të ISKSH-së
Mund të konfiguroni nivele të ndryshme çmime shitjesh, si: çmimin e plotë, çmimin e pacientit etj, që t’ju shfaqen automatikisht në recetë, ose mund t’i regjistroni manualisht në momentin e recetës.
Regjistron të dhënat për pacientët:
Krahas listës së gatshmë të pacientëve të rimbursueshëm, mund të regjistroni manualisht të dhënat për çdo pacient duke i grupuar sipas kategorive të rimbursimit.
Gjeneron raportet standarde për recetat me rimbursim:
Listë – treguesi i recetave me rimbursim të plotë dhe të pjesshëm për periudhën, duke i kategorizuar sipas pacientëve, mjekut, apo farmacistit që ka regjistruar recetën në program
Raporti përmbledhës i listë – treguesve për periudhën
Numri i fletëhyrjeve për periudhën.
Gjeneron raporte të shumëllojshme jashtë rimbursimit
Programi, krahas raporteve për recetat gjeneron:
Raporte për shitjet dhe blerjet (barnat e shitura, shitjet sipas periudhës me grafik, libri i shitjeve etj)
Raporte për detyrimet ndaj depove (kartela e furnitorit, faturime dhe pagesa, situacioni i klientëve/furnitorëve etj.)
Raporte për arkëtimet nga klientët apo pagesat e kryera ndaj furnitorëve (nëse do të regjistrohen në program)
Raporte kontabiliteti për farmacistët apo financierët të cilët duan të kontrollojnë kontabilizimin e dokumenteve (Bilanci kontabël, PASH, cash flow, etj.)
Kërkesa teknike:
Instalohet në një kompjuter ose në disa kompjutera të lidhur në rrjet ;
Programi lidhet me: printerat, lexuesit optikë (skaner), kasat fiskale etj
Parametrat e kompjuterit duhet të jenë si më poshtë:
Sistemi operativ: Windows 7 (dhe më i përparuar)/Windows server 2003 (dhe më i përparuar);
Procesori: Minimumi Dual Core 2GHz, Ram 2 GB (dhe më i përparuar);
Databaza e programit: SQL Server 2008 (dhe më i përparuar).
Informata rreth publikuesit
IMB
Prishtinë
044 177 111
Dardani [harta]
Abonohu tek ky publikues
Më shumë
© 2016 - Peshkuiarte.com Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Go Daddy Seal
RUANI PËR MË VONË
Abonohu
Shpallja tjetër »