Kategorite
Me te lexuarat
Me te shikuarat
  • Ndihmë
  • Shitje
  • Marketing
MË SHUMË
Printoni posterin e shpalljes tuaj, e cila mund të lexohet edhe nga telefonat
PESHKUIARTE.COM 4 Shtator Ndihmë
Keni diçka për të shitur, blerë, apo dhënë më qira? Tani ju mund të printoni posterin e shpalljes tuaj dhe ta vendosni atë në vende të ndryshme të frekuentuara, e cila mund të lexohet jo vetëm nga kalimtarët e rëndomtë por gjithashtu edhe përmes telefonave të tyre.

Përveç informacioneve tipike (si titulli, çmimi, numri i telefonit, etj), ky poster gjithashtu përmban edhe një imazh të veçantë të cilën telefoni mund ta lexoj dhe drejtoj tek shpallja e plotë në Peshkuiarte.com. Klikoni këtu për të parë një shembull.

Për të printuar posterin, ju lutem vizitoni shpalljen përkatëse në Peshkuiarte.com dhe klikoni në linkun Posteri i cili gjindet në anën e majtë në rubrikën Informata rreth shpalljes.Kudo që shihni një poster, merrni një foto me telefonin tuaj. Telefoni do ta njoh foton dhe do t’ju shfaq një link për në shpalljen e plotë në Peshkuiarte.com. Linkun mund ta hapni aty për aty, ose mund ta ruani dhe shikoni më vonë në shtëpi. Gjithashtu ju mund ti dërgoni linkun dikujt tjetër përmes email-it ose me SMS.

KUJDES: Telefoni juaj duhet të ketë të instaluar një aplikacion të veçantë për të kuptuar përmbajtjen e imazhit në poster. Është me rëndësi që të fotografoni imazhin përmes aplikacionit (dhe jo direkt përmes kamerës së telefonit tuaj). Ju mund të shkarkoni aplikacionin përkatës në telefonin tuaj FALAS përmes:

*Android: shkarkoni Barcode Scanner nga Google Play
*iPhone: shkarkoni QR Reader nga App Store
*Nokia: shkarkoni BeeTagg nga OVI Store
*Windows: shkarkoni QuickMark nga Phone Marketplace
*Blackberry: shkarkoni BeeTagg nga App World

Pëlqeni artikullin: