Kategorite
Me te lexuarat
Me te shikuarat
  • Ndihmë
  • Shitje
  • Marketing
MË SHUMË
Personalizoni profoilin tuaj në Peshkuiarte.com
PESHKUIARTE.COM 10 Shkurt Ndihmë
Vegëza e menaxhimit të profilit është krijuar që profili të këtë mundësi më të mëdha të personalizimit me qëllim që profili i juaj të jetë më atraktiv për vizitorët dhe blerësit potencial. Duke i përshtatur ngjyrat e profilit të juaj me ngjyrat e llogos ose ngjyra të tjera me të cilat identifikohet kompania e juaj, do jetë më e lehtë për vizitorët dhe blerësit potencial që ta identifikojnë kompaninë e juaj dhe poashtu faqja do duket më koherente, e njëtrajtshme dhe do jep një ndjenjë më profesionale tek vizitorët dhe klientët potencial. Poashtu, me shtimin e fotografive dhe videove, vizitorët dhe klientët potencial do kenë mundësi më të madhe që të shohin një prezantim më të plotë të kompanisë së juaj, dyqaneve të juaja dhe të produkteve të cilat ju i shisni. Për të ndërruar ngjyrat e profilit të kompanisë si dhe për të ngarkuar fotografi dhe video të cilat do shfaqën në profilin e kompanisë, klikoni në Menaxhoni profilin në këndin e djathtë, lartë.

Ndërrimi i ngjyrave


Në pjesën e ndërrimit të ngjyrave mund të ndërroni ngjyrën e faqës dhe të shkronjave. Ndërrimi mund të bëhet me klikimin mbi kodin heksadecimal, ku do ju shfaqet menyja e cila do ju asistoj në zgjedhjen e ngjyrës së preferuar, ose me kopjimin e kodit heksadecimal, nëse e keni të gatshëm.

Ngarkimi i fotografive dhe videove

Për ngarkimin e fotografive, klikoni në butonin korespondues, përmbajuni udhëzimeve të shënuara poshtë butonit dhe vazhdoni me selektimin e fotografive për të cilat dëshironi ti keni në profilin e juaj në portalin Peshku i Artë. Fotografitë do shfaqën në faqën kryesore të profilit të kompanisë së juaj.Për ngarkimin e videove, klikoni në butonin korespondues dhe vazhdoni me kopjimin e linqeve të YouTube, Vimeo, ose animacion në Flash në mënyrë që ato të shfaqën në profilin e juaj.

Pëlqeni artikullin: